Bestemt deg for å kjøpe en Apple Watch?

Bestemt deg for å kjøpe en Apple Watch?

 

Apples første forsøk på smart klokke er lansert. Men eksperter og fans har litt forskjellige meninger om hvorvidt Apple Watch er en fiasko eller en suksess. Hva mener du?

 

Før lanseringen har mange Apple fans allerede tatt en beslutting om å gå for iWatch, igjen lovet Apple å endre måten folk ser på tradisjonelle klokker, på samme måte som iPhone gjorde tilbake i 2007. Andre har valgt å vente en stund til før den endelig dommen kommer ut. 

 

Folk flest vil stille seg spørsmål, hvorfor skal jeg kjøpe Apple Watch? Er det verd å betale 4000kr eller mer for en smart klokke som folk flest fortsatt anser til å være en mote dings, framfor enn klokke? Vi skal prøve å forsvare iWatch sin funksjonalitet og teknologi før du tar noen konklusjoner!

Digital Crown

Du vil bli grundig imponert over Digital Crown. Bare roter Digital Crown for å zoome inn eller ut og bruk skjermen til bla gjennom apps. Du kan også presse den inn for å gå tilbake til startskjermen, samme som home knappen på iPhone.

 

Force Touch Teknologi

Force touch teknologien er en unik funksjon i Apple Watch. Ved bruk av små elektroder rundt skjermen, skilles det mellom et lett trykk og en hardt trykk. Oppdager den et hardt trykk, utløses det en spesifikk menyen med handlinger, i klokke modus gir den deg valget mellom forskjellige stiler.

Designet for enkle fingerbevegelser

Apple Watch er strategisk designet for enkle bevegelser mellom zooming og overgang mellom apps. Navigering går jevnt og glatt.

Retina skjerm

Retina skjerm med sin høye piksel tetthet, gjør det svært enkelt å lese tall og tekst. Det grafiske vises skarpt og attraktiv.

Smarte påminnelser

Med Apple Watch får du varslinger på håndleddet om innkommende e-post, telefon og meldinger. Siden den er plassert på håndleddet ditt, får du lett tilgang til alle varslene. Bare sveipe ned eller til siden akkurat som du gjør på iPhone og iPad for å se alle oppdateringer!

 

Siri

Selv om Siri har allerede vært en anerkjennende funksjonen på iPhone og iPad i lang tid, vil du elske å bruke Siri på Apple Watch.

  • Hendelser: Spør Siri hva som er planlagt for i dag, og siri vil gi deg beskjed om hva som står på planen.
  • Navigering: Spør Siri om veien til ønsket destinasjon, og Maps applikasjonen vil quide deg frem til målet.
  • Meldinger: Spør Siri om å sende en tekstmelding til en i kontakt listen og fortell hva som skal stå i meldingen! Ingen stress med å skrive en melding.

Taptic Engine

Den Taptic Engine, en lineær aktuator inne i Apple watch, er utstyrt for å gi haptisk tilbakemelding. Når du gjør noen handling på klokken som å trykke på skjermen eller snu Digital Crown, motta varsler, meldinger, det kraner på håndleddet i mer generell forstand. Kranen er som en taktil følelse som er forskjellig fra alle samspill.

Den Taptic Engine lar deg kommunisere med andre Apple Watch brukere på interessante måter. Med bruk av den, kan du sende noen til og med hearbeat. Det er høres interessant!

Du kan også tiltrekke noens oppmerksomhet med bare et trykk på klokken takket være høyttaleren stasjonen som skaper en sofistikert og diskret lyd.

Keramisk Deksel

Keramiske deksel er utstyrt med safir glass for å sikre et spesial designet sensor for å oppdage hjertefrekvensen ved hjelp av infrarød og synlig lys LED og fotodioder. Watch måler dine fysiske aktiviteter f.eks når du går, står eller sitter og ved hjelp av sensor som akselerometer og GPS, samt Wi-Fi på din iPhone.

 

Spesialdesignede chip

Industriens første spesialdesignede chip som er plassert i hjertet av klokken sørger for alt funker. Brikken er innkapslet på en spesiell måte for å beskytte elektronikken mot støt, vann og støv.

MagSafe Teknologi

For å lade Apple Watch trenger du ikke å åpne den. Bare hold MagSafe nær klokken på baksiden; den vil automatisk bli perfekt plassert for lading takket være bruk av magneter. MagSafe teknologien gjør hele lade prosessen anstrengende .

 

Så hva mener vi?

Jo iWatch har nok av kvalitets punkter og teknologi til å friste oss. Men det er for tidlig å konkludere om første generasjon blir en suksess. Imidlertid ser det ut til å ha en bemerkelsesverdig fordel ovenfor andre smart klokker!

Apple er kjent for å grundig gjennomføre sine produkter, men erfaring messing kommer de bedre ut i andre generasjon! 

Vi synes at Apple Watch fortjener en spesiell plass i mote garderobe, hvis du har råd til en.

25.02.2017 12.52