Markedskrise!

Markedskrise!

Det har lenge vært antydninger i markedet om at tilgangen på original LCD til iPhone 5, 5S og 5C skulle bli problematisk. Markedsprisene har sakte, men sikkert gått oppover de siste månedene før de i starten av august fikk et kjempehopp.

Kjære, kunde!

Det er vanskelig å si sikkert hvorfor tilgangen er lav, men det er antydet at det skyldes en kombinasjon av flere ting. Det viktigste er kanskje at LG stoppet produksjon av LCD i starten av mai 2015, og kun Sharp har etter dette stått for produksjon. Samtidig har etterspørselen gått dramatisk opp.

Det blir bare en spekulasjon, men vi mistenker at det vil lanseres en ny telefon som benytter tilsvarende LCD som iPhone 5 serien i september og at dette er noe av årsaken.

Det ryktes at iPhone 6 LCD også kan bli vanskelig å oppdrive i de nærmeste månedene og dette vil sannsynligvis også medføre en prisoppgang. Som tidligere i iPhone 5 / 5S vil det mest sannsynlig bli brukt samme LCD i iPhone 6S som det var i iPhone 6.

Vi lover at vi gjør alt vi kan for å gjøre de beste innkjøpene som igjen gir deg som kunde den beste kvaliteten og prisen.

25.02.2017 12.49